Прийми своє пекло

йди
"Якщо ти йдеш крізь пекло, продовжуй йти. Ніколи, ніколи, ніколи не здавайся" - Вінстон Черчіль

Життя це пекло. Чим скоріше ми це усвідомимо тим більше наші шанси на виживання у грі під назвою життя.

Якщо твоє життя зараз здається суцільним пеклом, то найкраще що ти можеш зробити це пройти крізь нього. Коли тобі вчерогове прилетить від життя єдинє, що допоможе тобі - це наполегливість та завзятість які ти розів'єш зараз у боротьбі зі своїми сьогоденними проблемами.

Здатність вижити у житті то найкраща навичка якої ти можеш навчитись. Це те, що відрізнятиме тебе від твоїх друзів, твоїх сусідів, твоїх співробітників та твоїх конкурентів. Тобі не треба бути найрозумнішим, найбільшим або найшвидшим.

Продовжуй штовхати себе вперед. Ставай розумніше. Ставай сильніше. Продовжуй крутитись, щоб лишатись попереду у житті. Не давай зачепити себе. Старайся акумулювати більше грошей. Вдосконалюйся на роботі. Постійно працюй над покращенням своїх стосунків.

Це те, що приносить щастя. Нудота не зробить тебе щасливим. Якщо нема проблем в житті, тобі буде нудно. Щасливими нас зробить битва, прорив, біль. Ти йдеш крізь пекло зараз. Тобі важко зараз, але це те що в кінці кінців приведе тебе до щастя, якщо ти не спинятимешся. Це зробить тебе кращим. Це перетворить тебе у машину якою тобі треба стати, щоб нарешті досягти своїх цілей. 

Ти маєш вистояти в цей момент і стати гордо розправивши плечі на іншому боці. Тоді ти змошеш озирнутись на себе колишнього і ти будеш у захваті від своєї трансформації. Пекло крізь яке ти йдеш зараз - це те, що допоможе тобі дістатится своєї цілі. Тож прийми своє пекло. Не здавайся. Продовжуй йти вперед.   

Коментарі